Δανειστικό - Παιδικό Τμήμα

Πάνω από 35000 τίτλοι βιβλίων για δανεισμό και 180000 τόμοι στο αναγνωστήριο

e-βιβλιοθήκη

Ηλεκτρονική αναζήτηση βιβλίων, Ψηφιοποιημένες Εφημερίδες, Περιοδικά και Αρχεία

Εκδόσεις

Μετάφραση, επιμέλεια και έκδοση ιστορικού υλικού, περιοδικών, λευκωμάτων, αρχαίων κειμένων κλπ

Εφημερίδες & Περιοδικά

Η ιστορία της Κρήτης από την εποχή της Τουρκοκρατίας μέχρι σήμερα

Αρχεία

Βενετσιάνικο & Τουρκικό Αρχείο, Αρχείο Δημογεροντίας και Αρχείο Γερμανικής Κατοχής

Βιβλιοπωλείο

Διατίθενται οι εκδόσεις μας καθώς και βιβλία άλλων μη κερδοσκοπικών εκδοτικών οίκων

 

Βάσει της εγκυκλίου ΔΙΔΑΔ/Φ.69/120/12705/30-6-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών, και για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, η προσέλευση των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες, θα γίνεται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο.

Για τον προγραμματισμό της επίσκεψής σας στο Τμήμα Αρχείων, Εφημερίδων & Περιοδικών της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, απαιτείται η προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία, προκειμένου να οριστεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσής σας.

1.Οι αναγνώστες μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: 2813 409726, email: gratseas-s@heraklion.gr,2813 409727,email: voreadis-g@heraklion.gr.

2.Η εξυπηρέτηση αναγνωστών στο Τμήμα Αρχείων, Εφημερίδων & Περιοδικών της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης θα πραγματοποιείται Δευτέρα έως Παρασκευή και μεταξύ των ωρών 08:30 π.μ. - 14.30 μ.μ.

3. Κατά την είσοδό σας στον χώρο του Τμήματος Αρχείων, Εφημερίδων & Περιοδικών της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, θα πρέπει υποχρεωτικά να απολυμάνετε τα χέρια σας με τη χρήση του αντισηπτικού υγρού, που θα βρίσκεται στην είσοδο του Τμήματος.

4. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνδιαλλαγής των αναγνωστών με τους αρμόδιους υπαλλήλους απαιτείται η τήρηση απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου.

5. Συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας και είναι υποχρεωτικά τα γάντια μιας χρήσης.

6. Οι αναγνώστες θα φέρουν τον προσωπικό τους προστατευτικό εξοπλισμό (γάντια και μάσκα) για χρήση από τους ιδίους, βάσει των οδηγιών για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

7. Δεν επιτρέπεται η αλλαγή θέσης αναγνώστη και τραπεζιού ανάγνωσης.

8. Δεν επιτρέπεται η χρήση του υλικού από άλλον αναγνώστη, χωρίς την μεσολάβηση του ασφαλούς χρόνου καραντίνας του υλικού (72 ώρες).

Η ΒΙΚΕΛΑΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ...
1821001 sm

YouTube

Η ΒΙΚΕΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
paidikes draseis sm